Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumPříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Bugy a chyby v módu

Goto down 
+3
[OGS]wawri
Canyon
Petan
7 posters
AutorZpráva
Petan
Admin fóra
Admin fóra
Petan

Bugy a chyby v módu Empty
PříspěvekPředmět: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime19th June 2013, 14:56

Sem můžete hlásit chybky a bugy, na které narazíte při hraní. Pokud to není jednoduchá chyba, tak zkuste rozepsat, při jaké situaci k ní došlo. Ideálně chyby dokládejte screenem, kterej nahrajte na některý z image serverů, např: https://imgur.com/ nebo http://www.imageshack.us/ (hlavně chyby v textech se pak mnohem líp dohledají). Nedokončené funkce nehlaste, o těch vím Smile
Návrat nahoru Goto down
Canyon
OGS Member
OGS Member
Canyon

Věk : 32

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime20th June 2013, 15:28

Odohrany cas, hned po registracii.
Nechcelo sa mi s tym hrat, tak ten obrazok vyzera takto Very Happy(potom ho vymazem)
A neide mi vybrat moj rezervovany skin, pise ze je rezervovany pre vip alebo adminov.

Naposledy upravil Canyon dne 20th June 2013, 21:37, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Petan
Admin fóra
Admin fóra
Petan

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime20th June 2013, 20:01

Oblibenej bug s odehranym casem se vratil Smile Mozna se mi to povedlo vyresit, uvidime u dalsich registraci. 
Co se tyce rezervovanych skinu, tak jdou vybrat jen hracum co maj level 2 a vyssi. Uz jsem ti to nastavil, ale vsichni co si ted delaj novou registraci, tak budou zezacatku bez levelu (je tam novej - prazdnej - soubor s registracema).

Naposledy upravil Petan dne 23rd June 2013, 14:43, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
[OGS]wawri
OGS Member
OGS Member

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime23rd June 2013, 12:39

Po /cmc at auta spadnou z male vysky. Kaminony a podobna vozidla se zarazi do zeme ale staci do ne tuknout a je to takze to bych ani neresil ale co uz.

Dale byl dal nejake omezeni vysky na hrbitov kde pribyvaji penize. Když bude ve vrtulniku nekolik km nad zemi tak se mi fakt nechce pro hydru abych ho sundal.

Dale bych ocenil stingery, ale třeba pouzit 1x za 10 minut nebo sudy
Návrat nahoru Goto down
Petan
Admin fóra
Admin fóra
Petan

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime23rd June 2013, 15:13

U toho /cmc je problem, ze kdyz se to nastavi vys, tak se zase normalni maly auta objevuji ve vzduchu treba metr nad zemi. Coz vypada debilne Smile Trosku jsem to zvedl, ale uplne minimalne, aby nam auta nelevitovala

Co se tyce hrbitova, tak se to melo udelat davno, jen jsem na to zapomel. Uz by to melo fungovat. Pridava to prachy jen cca 30 metru nad urovni zeme, potom uz ne. A v tehle vysce se da kempujuci helina jeste v pohode sestrelit

Stingery aji sudy mam na seznamu, jen je jeste nikdo neudelal Very Happy
Návrat nahoru Goto down
[OGS]wawri
OGS Member
OGS Member

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime24th June 2013, 13:16

Nejde obrnit auto
Návrat nahoru Goto down
[OGS]wawri
OGS Member
OGS Member

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime25th June 2013, 16:48

Po příkazu /spz text zmizne z auta tuning, barva atd.
Návrat nahoru Goto down
M4r1n3
Admin serveru
Admin serveru
M4r1n3

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime11th July 2013, 01:32

Nazdar , pred odpojenim zo serveru som si v banke ukladal peniaze a po predani spawn domu som pisal v banke ciastku ulozenia a nasledne mi ju zobral anticheat. Bugy a chyby v módu 9aa0wh
Návrat nahoru Goto down
http://ogs-clan.eu
Spartan
Admin fóra
Admin fóra
Spartan

Věk : 30

PříspěvekPředmět: Jail   Bugy a chyby v módu Icon_minitime23rd July 2013, 16:31

Když jsem si dal /jail, tak se mi sice po minutě napsalo, že jsem volnej, ale nic se nestalo, byl jsem pořád za mřížema..
Návrat nahoru Goto down
Petan
Admin fóra
Admin fóra
Petan

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime23rd July 2013, 19:50

Na jailu se ještě pracuje, od příští verze by to mělo být ok.
Návrat nahoru Goto down
v3nd3tt4
Developer
Developer
v3nd3tt4

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime23rd July 2013, 19:51

Spartan napsal:
Když jsem si dal /jail, tak se mi sice po minutě napsalo, že jsem volnej, ale nic se nestalo, byl jsem pořád za mřížema..
prozatímní řešení: /wall Smile
jinak o tom vím, dělá se na tom
Návrat nahoru Goto down
M4r1n3
Admin serveru
Admin serveru
M4r1n3

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime28th November 2013, 11:03

Caute , chcel som si vybrat peniaze z bankomatu  v obchode 24/7 v LS hned pod nadpisom VINEWOOD tak jak som vkrocil dovnutra tak sa mi nezobrazil checkpoint , skuste sa nato mrknut.

Bugy a chyby v módu 0w0d

EDIT: to iste i vo vedlajsom obchode tam nebol ani interier Very Happy hned nad tuningarnou.
Návrat nahoru Goto down
v3nd3tt4
Developer
Developer
v3nd3tt4

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime29th November 2013, 22:21

díky za report, podívám se na to
Návrat nahoru Goto down
UndeAd
Lamer
Lamer

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime30th November 2013, 14:52

byl jsem v duelu s Tomem. Tom mel timeout a me to vyhodilo z duelu jako viteze. Dostal jsem nesmrtelnost. pri pripojeni do duelu jsem byl zase smrtelnej, po duelu nesmrtelnej porad.
Návrat nahoru Goto down
http://clan.deitas.eu/
v3nd3tt4
Developer
Developer
v3nd3tt4

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime30th November 2013, 18:20

UndeAd napsal:
byl jsem v duelu s Tomem. Tom mel timeout a me to vyhodilo z duelu jako viteze. Dostal jsem nesmrtelnost. pri pripojeni do  duelu jsem byl zase smrtelnej, po duelu nesmrtelnej porad.
a připojoval ses do duelu z amma nebo z nějakého interieru, kde jsou bankomaty?
Návrat nahoru Goto down
UndeAd
Lamer
Lamer

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime30th November 2013, 19:21

ne, z exterieru. a slo to tak opakovane.. pres 20 duelu jsem mel s Tomem, mimo duel jsem byl porad nesmrtelnej
Návrat nahoru Goto down
UndeAd
Lamer
Lamer

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime30th November 2013, 21:57

nacetl jsem zavod. startovni CP byl v poradku ale hned prvni CP byl z jineho zavodu (ne nespletl jsem se misto v SF byl nekde v LS) pri opetovnem nacteni zavodu uz bylo vse v poradku
Návrat nahoru Goto down
M4r1n3
Admin serveru
Admin serveru
M4r1n3

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime12th January 2014, 17:02

nazdar , dneska po pripojeni na server som zistil ze mi nefunguje cmd /fix , /oprav ... , ked som to chcel pouzit sebe tak pisalo ze "tento hrac zde neni" , taktiez i ked som dal /fix a moje id pisalo to iste , tak isto i na ostatne idcka hracov.
Skusil som i reconnect , ale nepomohol.
Bugy a chyby v módu O9gd
Návrat nahoru Goto down
v3nd3tt4
Developer
Developer
v3nd3tt4

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime16th January 2014, 16:00

M4r1n3 napsal:
nazdar , dneska po pripojeni na server som zistil ze mi nefunguje cmd /fix , /oprav ... , ked som to chcel pouzit sebe tak pisalo ze "tento hrac zde neni" , taktiez i ked som dal /fix a moje id pisalo to iste , tak isto i na ostatne idcka hracov.
Skusil som i reconnect , ale nepomohol.
Spoiler:

do příští verze to bude opravené, díky za report
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Bugy a chyby v módu   Bugy a chyby v módu Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Bugy a chyby v módu
Strana 1 z 1
 Similar topics
-