Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumPříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

SA-MP 0.3.7

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
v3nd3tt4
Developer
Developer
v3nd3tt4

SA-MP 0.3.7 Empty
PříspěvekPředmět: SA-MP 0.3.7   SA-MP 0.3.7 Icon_minitime22nd January 2015, 19:58

17. ledna 2015 byla ohlášena další verze SA-MP, nese označení 0.3.7. Jedná se zejména o opravnou verzi, ve které se ale mimo oprav chyb dočkáme i některých novinek.

RC 1 (odkaz na oficiální téma)
- možnost změny velikosti textu v chatu - příkaz /fontsize (lze změnit i font a tloušťku písma, ale je nutné udělat to ručně v souboru sa-mp.cfg)
- přes 240 nových objektů (ovoce, nové budovy, oblečení, regály, stunty...)
- přidána nová animace související s rybařením
- tabulka se skórem se automaticky zvětší, pokud máte rozlišení větší než 800x600
- nová funkce DisableRemoteVehicleCollisions, která dokáže zabránit kolizy mezi jedoucími vozidly
- přidán cookie systém při připojení, který by měl zabránit floodování falešným připojováním
- synchronizace ID zbraně u callbacku OnPlayerWeaponShot
- oprava kolizí kamer, věcí spojených s větší vykreslovací vzdáleností, RakNetu atd.
- nové funkce zjišťující ID modelu objektu
- nové funkce pro práci s kamerou, které dokáží zjistit, na který objekt / na kterého hráče / na které vozidlo se hráč dívá
- a mnoho dalších drobností, které se dočtete v oficiálním tématu

Jakmile budou zveřejněny další RC verze, aktualizuji toto téma.

Naposledy upravil v3nd3tt4 dne 26th January 2015, 00:04, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : SA-MP 0.3.7 RC 1)
Návrat nahoru Goto down
Rainmaker
Developer
Developer
Rainmaker

Věk : 35

SA-MP 0.3.7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: SA-MP 0.3.7   SA-MP 0.3.7 Icon_minitime23rd January 2015, 19:38

Hraje na serveru ještě někdo? Alespoň nějací náhodní návštěvníci? Náhodou jsem otevřel sa-mp forum a náhodou narazil na zprávu o kolizi aut a dost mě to zaujalo. Jsem zvědav na RC verze.

Edit: A Developer už fakt nejsem Very Happy.
Návrat nahoru Goto down
http://www.sa-mp.com
v3nd3tt4
Developer
Developer
v3nd3tt4

SA-MP 0.3.7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: SA-MP 0.3.7   SA-MP 0.3.7 Icon_minitime23rd January 2015, 22:27

někdy pár zahraničních hráčů, výjimečně nějaký tuzemský nebo oldschooler, jinak ani ne Very Happy též jsem na tu kolizi zvědavý, uvidíme, co z toho půjde vytřískat, možná bych se ještě zmohl na nějaký větší update, kdyby se to někde uplatnilo
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

SA-MP 0.3.7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: SA-MP 0.3.7   SA-MP 0.3.7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

SA-MP 0.3.7
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Fórum a novinky :: Novinky serveru a módu-
Přejdi na: