| Nějaké návrhy | |
|
+4[OGS]soNNy Petan Rainmaker LuC4s 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
LuC4s Moderátor
Příspěvků : 25 Věk : 34 Bydliště : Litomyšl Registrován : 07. 05. 09
| Předmět: Nějaké návrhy 7th March 2012, 22:25 | |
| Koukal jsem na některá videa z 0.3d a pár věcí se mě celkem líbí. Třeba v tomhle https://www.youtube.com/watch?v=eu3zOewlHms&feature=related videu jak jezdí to kolo na pouti a dá se s ním nechat vozit. Je to blbovina, ale já bych to využil Dál tam dát třeba nějaké porty, pokud vím tak tam je jen na palác, ale možná se pletu. Port třeba na Mt. chiliad, sf, lv, případně do stunt parku. Potom jsem našel ten horkovzdušnej balón https://www.youtube.com/watch?v=LL60J5uSoQ0&feature=fvwrela vypadá to taky zajímavě Pak jsem někde viděl, že když se sedne na motorku, tak se automaticky dá helma jsou to prkotiny, ale píšu to jen pro zpestření, protože kloudně nevím, které věci v 0.3d jdou a nikde jsem nenašel žádný soupis abych mohl dát nějaký lepší návrh. | |
|
| |
Rainmaker Developer
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 8th March 2012, 03:27 | |
| | |
|
| |
Petan Admin fóra
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 8th March 2012, 12:41 | |
| To rusky kolo je kokotina co zkusis jednou a pak uz do toho nikdy nevlezes, IMHO Jinak porty jsou pod /warpy je tam LS,SF,LV, letiste LS, letiste v pousti ... vic toho nechci kvuli zneuzivani. Pro lvl2+ je jeste par dalsich portu pod /xwarpy Ten balon vypada zajimave, ja planuju pohybujici se, ale jen po predem urcene trase ... s tim ovladanim to urcite hrotit nebudem Ta helma je dobrej napad a melo by to byt velice jednoduchy na naprogramovani, urcite to zvazim Dik za navrhy | |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 8th March 2012, 19:37 | |
| Dobře tak to kolo ne Jinak rain dík za odkaz a co jsem tak koukal zaujalo mě toto: 1. Přidána funkce umožňující zjistit, na koho hráč zrovna míří (GetPlayerTargetPlayer(playerid) - nad kým by byl zelený trojúhelník) - aby to šlo třeba během hry i zrušit a pak zas zapnout. Ale možná by to bylo dobrý. 2. Přidána možnost zjistit přesně, kolik zranění hráč obdrží a od koho (OnPlayerTakeDamage) - to by též bylo dobré, že by se při zásahu zobrazil nick hráče od kterého jsem zásah obdržel. 3. Při pohybování objektem lze nastavit i jeho výslednou rotaci - to bych viděl do stunt parku. Dát tam nějakej rotující objekt skrz který by se třeba projíždělo. Pokud to tak jde udělat aby se objekt točil neustále. | |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 14th March 2012, 21:44 | |
| Takovej dotaz. V modu se tabulky překrejvají a potom se to nedá kloudně číst. Nejde udělat třeba, když napíšu /příkazy a pak /gpříkazy, tak že se ty /příkazy smažou a zůstanou tam jen /gpříkazy ? Protože když někdo novej bude zjišťovat takhle info, tak po chvilce to nejde přečíst jak ty tabulky skáčou přes sebe | |
|
| |
Rainmaker Developer
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 15th March 2012, 18:07 | |
| Předtím to bylo ošetřeno .. asi se někde omylem něco umázlo při posledních úpravách ... beru na vědomí. | |
|
| |
[OGS]soNNy Admin fóra
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 16th March 2012, 13:32 | |
| Luc4s se do toho opřel, správný nadšení! Jinak ty návrhy se mi dost líbí! Takovéhle zpestření jsou sice menší věc, ale hodně to tomu módu přidá na zajímavosti. Jelikož tj něco nového a neokoukaného a hráči si myslím to velmi ocení . | |
|
| |
d3 Admin serveru
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 16th March 2012, 15:47 | |
| zaujimave to bude mozno pre tych hracov ktory hrali na bkm hraci z inych serverov to poznaju uz dlho | |
|
| |
[OGS]soNNy Admin fóra
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 16th March 2012, 16:18 | |
| Takže i pro mě tj nové . Jediné co znám jsou ty helmy. | |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 27th March 2012, 21:17 | |
| Tak jsem si po čase mohl zase zahrát a něco bych tu pro vás měl 1. Ta funkce, že se portnu kdekoliv na mapě pomocí esc a mapa je fajn, ale pkud vím nejde to s autem, alespoň mě to nešlo. Co udělat aby se portovalo i s autem těm lidem kteří mají auto koupené a nebo všem. Chápu, že se portnu a auto jde potom přivolat, ale tohle by bylo rychlejší, když by mě to hodilo najednou. 2. A pak taková kravina. Nejdou udělat třeba nějaký pouliční bitky ? Jakože k někomu přijdu, nějaký způsobem ho vyzvu a on dá buď y(yes) bo a(ano) nebo n(ne). Někoho zmlátit mužu ve hře normálně, ale tohle jsem myslel něco jako je duel. Alespoň by se mohli používat různé druhy boje, když už ve hře jsou. 3. V single jde hrát basket myslím, šlo by to i tu ? 4. Ještě jak je to portnutí přes mapu, tak když si dám lokaci na molu nebo poblíž vody, tak mě to háže do textury. 5. Nějakej menší stunt park ve vodě by nebyl taky špatnej Jinak respekt vám | |
|
| |
d3 Admin serveru
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 27th March 2012, 23:04 | |
| 1. presunul by som to na najvyssi lvl alebo dal uplne prec.. 4. klikni viac krat | |
|
| |
Rainmaker Developer
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 28th March 2012, 00:29 | |
| 1.) Mohlo by jít, zkusím. Tohle jsem dělal jen narychlo.
2.) Nerozumím, ale imho je snazší udělat zbraň do duelu - pěsti. Stejně by do Tebe na ulici mohl kdokoliv střílet.
3.) Nejde. Někdo to nascriptoval, ale je to dost složitý script a zatěžuje server a na to jak je výsledek velmi nedokonalý, tak to za to nestojí.
4.) To je chyba funkce sa-mpu. Lze vyřešit pluginem, můžu pořešit, až budeme mít reálný kvalitní server (ten plugin zabírá hodně operační paměti)
5.) To je kdyžtak na Petanovi. Teď řešíme ale podstatnější věci, takže tyto různé vychytávky budou postupem času.
Priority:
• Vytvořit nový systém ukládání dat a účtů • Udělat informační systém o stavu vozidla (použiji svůj co jsem dělal pro Bkm, upravím) • Zmodernizovat /DM (použiji svůj co jsem dělal pro BkM) • Více z DeathMatchovatět mod • Zprovoznit pickup na opravení vozidla (minuta) • odstranit zprávu z nemocničního pickupu (pár vteřin)
Přijímáme jakékoliv návrhy!!! Prosím! Využijte toho, že to má kdo skriptovat. Nebojte se psát, co byste chtěli. | |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 28th March 2012, 04:47 | |
| Ta pěst do duelu by stačila Jinak na tuhle položku více z DeathMatchovatět mod jsem zvědavej | |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 28th March 2012, 21:14 | |
| Jedeme dál 1. Lov na jedince bych to pojmenoval. Třeba po 5,10,20.. minutách by se vždy náhodně vylosoval nějakej hráč a ostatní by měli za úkol ho zabít. Ten hráč by byl třeba na mapě neviditelný a kdo by ho zabil, tak by dostal nějakou odměnu. 2. Udělat něco jak duel akorát by šlo o to kdo dostřelí dál se sniperem nebo kdo trefí více danejch terčů pokud by to nějak šlo udělat. 3. Tohle nevim jak aplikovat. Něco jako útok a obrana, ale bylo by potřeba více hráčů asi. Klasické td tam je, ale tohle jsem myslel jinak. Jsou dva týmy a klasicky by jeden bránil a druhej útočil. Měnila by se vždy lokalita. 4. Nějaké souboje s vrtulníkem či s tím letadlem jak má samopaly. Něco jak duel, akorát ve vzduchu. Třeba vám většina přijde jako kravina Já si jdu večer vždy zahrát, projíždím mapu a sem napíšu vše co mě napadne | |
|
| |
[OGS]soNNy Admin fóra
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 28th March 2012, 22:17 | |
| - LuC4s napsal:
- 1. Lov na jedince bych to pojmenoval. Třeba po 5,10,20.. minutách by se vždy náhodně vylosoval nějakej hráč a ostatní by měli za úkol ho zabít. Ten hráč by byl třeba na mapě neviditelný a kdo by ho zabil, tak by dostal nějakou odměnu.
2. Udělat něco jak duel akorát by šlo o to kdo dostřelí dál se sniperem nebo kdo trefí více danejch terčů pokud by to nějak šlo udělat.
3. Tohle nevim jak aplikovat. Něco jako útok a obrana, ale bylo by potřeba více hráčů asi. Klasické td tam je, ale tohle jsem myslel jinak. Jsou dva týmy a klasicky by jeden bránil a druhej útočil. Měnila by se vždy lokalita.
4. Nějaké souboje s vrtulníkem či s tím letadlem jak má samopaly. Něco jak duel, akorát ve vzduchu.
Tyhle všechny nápady jsou podle mě parádní naprosto.. Schvaluju, moc se mi líbí . PS: Ten 3. bod myslíš něco jako ve stylu Mini-Missions server ty minihry (většinou útok/obrana)? - Napadá mě další věc: Udělat fun závody třeba na horském kole vyjet Mount Chilliad nebo na traktorech po farmářskym pozemku a polích, nebo na skútrech.. Jen mě napadlo .
| |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 28th March 2012, 22:25 | |
| Na Mini-Missions jsem nehrál takže nevim | |
|
| |
Canyon OGS Member
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 28th March 2012, 23:06 | |
| - LuC4s napsal:
- Jedeme dál
1. Lov na jedince bych to pojmenoval. Třeba po 5,10,20.. minutách by se vždy náhodně vylosoval nějakej hráč a ostatní by měli za úkol ho zabít. Ten hráč by byl třeba na mapě neviditelný a kdo by ho zabil, tak by dostal nějakou odměnu.
2. Udělat něco jak duel akorát by šlo o to kdo dostřelí dál se sniperem nebo kdo trefí více danejch terčů pokud by to nějak šlo udělat.
3. Tohle nevim jak aplikovat. Něco jako útok a obrana, ale bylo by potřeba více hráčů asi. Klasické td tam je, ale tohle jsem myslel jinak. Jsou dva týmy a klasicky by jeden bránil a druhej útočil. Měnila by se vždy lokalita.
4. Nějaké souboje s vrtulníkem či s tím letadlem jak má samopaly. Něco jak duel, akorát ve vzduchu.
Třeba vám většina přijde jako kravina Já si jdu večer vždy zahrát, projíždím mapu a sem napíšu vše co mě napadne K tomu 3. bodu- nejaky nakladiak ochranit alebo limuzinu alebo ten spominany checkpoint zrobit. Inak by som pridal, ze ked nekoho zabijes, dostanes aj jeho zbrane. | |
|
| |
Petan Admin fóra
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 29th March 2012, 12:44 | |
| Vojto kdybys videl celej seznam veci co mam jeste v planu ja, tak bys byl s tim "Prijimame jakekoliv nanavrhy" opatrnej Jako klidne navrhujte, ale vzhledem k tempu jakym vyvoj postupuje a mnozstvi veci co je potreba udelat, se k nim dostaneme mozna o letnich prazninach (krom ruznych drobnosti samozrejme) K navrhum: - nasel jsem ve slozce se serverem ukazkovej script s tim pohybujicim se ruskym kolem, co Lucas navrhoval. Neni to extra slozitej kod tak to muzeme celkem jednoduse integrovat do modu. Ale zkousel jsem to a byla to zabava jak v marnici - portovani po mape bude od lvlu 4 nebo 5, zatim je to na lvl2 kvuli testovani, ale to jsem uz psal v novinkach. Portovani spolu s autem je dobrej napad - basket viz rain - stuntpark na vode dobrej napad, ale nic zajimavyho me nenapada - neco navrhni - poulicni bitky nevim jak by sis predstavoval, to bys musel trochu vic promyslet. Pridat pesti do duelu se daji lehce i jsem o tom premyslel, jen mi to prisla nuda tak jsem to nakonec nedal. Ale muzeme to zkusit. Do duelu bych taky pridal predchystany kombinace dvou zbrani, treba deagle+spas, uzi+sawn, M4+sniper atp. aby se trosku duel ozivil (navrhoval to Canyon). Taky me prisel fajn demonuv navrh pozvanky do duelu. Hrac by pozval druheho prikazem treba /duelinvite petan 4 a me by se objevila moznost prijmout vyzvu nebo odmitnout. Pokud bych prijmul, tak bych se po uvolneni duelu automaticky presunul na duel s vyzyvatelem a zbrani co navrhl. - lov na jedince jak navrhjes ne. Ze by to losovalo ze vsech hracu i kdyz se ho treba ucastnit nechteji. Spis by se tam museli hraci prihlasit treba jako do DM. Ale muselo by se to vic promyslet, vybrat na to nejaky mapy a omezeni (aby lovenej nar. nesedl do infa a neujel) atp. O tehle minihre jsem uz ale uvazoval takze to trochu vymysleny mam. Ale je to hudba budoucnosti - kdo dostreli dal sniperem nebo neco trefi je v sa-mp blbost, neni tam zadna trajektorie kulky a je omezena vzdalenost. Takze krom slepych trefi a dostreli vsichni stejne V planu jsem mel minihru na strelnici v zadni casti ammunation, zatim je z toho jen pohybujici se terc. Nevim ale jestli by slo nejak rozumne detekovat zasahy terce a nebylo to pekelne slozity - utok a obrana leda jako mapa do DM kde by jedni byli v nakym objektu a druzi venku. Mohli bysme to zkusit ozivit tim, ze by se utocnici snazili dostat do nejakyho checkpointu v zakladne a museli ho nejakou dobu udrzet. Ale nevim jestli by se driv vsichni nepozabijeli = stejny jako klasickej DM - souboje s vrtulnikem, to bys musel trochu lip promyslet. Postavit na zem 2 Huntery at se sejmou by bylo asi dost rychly a nudny - udelat u zavodu moznost omezeni vozidel (resp dat vsem nejaky vozidlo natvrdo) by snad slo, uz to kdosi navrhoval na serveru, neni to spatnej napad | |
|
| |
d3 Admin serveru
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 29th March 2012, 15:26 | |
| vacsina navrhov je vlastne jedna vec na viac sposobov na ktoru budete potrebovat dost hracov na servery.. a aj keby to tam vsetko bolo tak si hrac vyberie tento server kde bude dost malo ludi alebo pojde rovno na mm ? | |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 29th March 2012, 16:36 | |
| Ty návrhy jsou fajn a celkem by mě zajímalo co má Peťan ještě v zásobě To co jsem navrhoval a bylo schváleno ještě nějak domyslím. Třeba s těma vrtulníkama by to šlo udělat, že by měl každej spawn na jiném místě. By ses připojil, to by tě hodilo do nějakého ohraničeného prostoru už přímo ve vrtulniku a druhej by se tam spawnul taky jen někde trošku jinde. Aby jsi se nepřipojil, nestřelil a win Ten stuntpark ve vodě mě napadl jen, že jsem to nikde neviděl. Zkusím něco vymyslet. Pokud budu mít večer čas tak zkusim ještě na něco přijít | |
|
| |
Spartan Admin fóra
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 30th March 2012, 18:19 | |
| Včera jsem cestou z práce potkal Vojtasa, trochu jsme poklábosili, no bude to zajímavý =) | |
|
| |
[OGS]wawri OGS Member
| Předmět: Re: Nějaké návrhy 26th June 2013, 14:30 | |
| chtelo by dat /vykourit | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nějaké návrhy | |
| |
|
| |