| Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
[OGS]soNNy Admin fóra
| |
| |
Petan Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 16th March 2012, 17:49 | |
| Nastavil jsem ti to. Ale mel by sis spis vzpomenout heslo na ten starej profil, protoze ses tam jako hlavni admin a bez toho pristupu tu nejdou nektery veci nastavit | |
|
| |
Canyon OGS Member
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 16th March 2012, 22:05 | |
| sak staci ti vediet email, kliknes sa Login a tam je "Zapomnel sem heslo" | |
|
| |
[OGS]soNNy Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 17th March 2012, 00:39 | |
| - Petan napsal:
- Nastavil jsem ti to. Ale mel by sis spis vzpomenout heslo na ten starej profil, protoze ses tam jako hlavni admin a bez toho pristupu tu nejdou nektery veci nastavit
Díky! No to bych měl, ale problém je že si nevzpomenu a ten starý mail už mi nefunguje . PS: ty ranky VIP co má např Canyon teď to by chtělo spíš member nebo OGS název . Jinak super . | |
|
| |
Petan Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 17th March 2012, 01:09 | |
| Ty VIP ranky maj byt pro ty co maj VIP na serveru ale nepatri do OGS. Udelal jsem teda pro cleny jeste jednu skupinu a nahazel jsem tam ty, co tu jsou registrovani | |
|
| |
[OGS]soNNy Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 17th March 2012, 01:11 | |
| - Petan napsal:
- Ty VIP ranky maj byt pro ty co maj VIP na serveru ale nepatri do OGS. Udelal jsem teda pro cleny jeste jednu skupinu a nahazel jsem tam ty, co tu jsou registrovani
Díky moc Pet . Jinak já jsem zpřehlednil a odělil malinko novinky snad to není špatné | |
|
| |
Petan Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 17th March 2012, 01:15 | |
| Jasne tu sekci pro OGS proc ne, ale nevim jestli by nebyla lepsi spis pod < OGS > a vše kolem nich aby to bylo na jednom miste. Ty novinky o sampu musi ale zustat v te hlavni sekci novinek, jinak se to nezobrazuje na uvodni strance (portalu), coz je na prd | |
|
| |
[OGS]soNNy Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 17th March 2012, 01:19 | |
| - Petan napsal:
- Jasne tu sekci pro OGS proc ne, ale nevim jestli by nebyla lepsi spis pod < OGS > a vše kolem nich aby to bylo na jednom miste. Ty novinky o sampu musi ale zustat v te hlavni sekci novinek, jinak se to nezobrazuje na uvodni strance (portalu), coz je na prd
Okey. Ale jinak ty novinky k OGS jsou naschvál tam aby byly vidět hned a nemusels jít až dolů k OGS a vše kolem nich . | |
|
| |
[OGS]soNNy Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 17th March 2012, 01:39 | |
| Prostě si nemůžu vybavit heslo moje a to jsem jich zkoušel dost :/. | |
|
| |
LuC4s Moderátor
Příspěvků : 25 Věk : 34 Bydliště : Litomyšl Registrován : 07. 05. 09
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 18th March 2012, 21:49 | |
| Můžete mě hodit někdo adminem fora pls ? Na OGS webu jsem si zvykl na určitej standart, kterej tu nemám navíc červenej nick je hezčí než ten radioaktivní zelenej | |
|
| |
Petan Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 19th March 2012, 12:11 | |
| Na co potrebujes admina? Nechapej to spatne, ale nerad bych aby se v administraci vrtalo vic lidi, nez je naprosto nezbytny. Jestli ti chybi moznost editace/zamykani/mazani/presouvani prispevku atp, tak ti muzu nastavit moderatora | |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 19th March 2012, 16:54 | |
| Tak mě hoď moderátora, to mě stačí. Chci to jen kvůli těm funkcím co jsi napsal | |
|
| |
Petan Admin fóra
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 19th March 2012, 17:13 | |
| done | |
|
| |
LuC4s Moderátor
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator 19th March 2012, 21:26 | |
| Děkuji | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator | |
| |
|
| |
| Žádosti o post Admina nebo Moderátora | Requests (aply) to be a Admin or Moderator | |
|