Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 18th March 2012, 21:18
Koupil jsem si ntb a na tom mě to nepůjde. Každopádně to vypadá dobře, ale naštěstí na hry už nemám čas a tak novej pc kupovat nebudu
Petan Admin fóra
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 18th March 2012, 21:26
Spartan: Hold nemuzes cekat, ze to pojede na vic jak 5 let starym PC, z dnesniho pohledu nejsou naroky GTA4 nijak prehnany. To by ses vyvoj her nikam neposunul. Osobne necekam, ze to bude nejak vyrazne narocnejsi jak GTA4, bude to na 99% na stejnym, jen vylepsenym enginu. Tesim se dost, trailer vypada vyborne. Minimalne PC verze ale asi nebude driv jak za rok
Rainmaker Developer
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 19th March 2012, 02:31
Samozřejmě každý den kontroluju, zda nejsou nějaké novinky na zahraničních webech .
Moc se těším, PC nerozjede, ale pokud budu alespoň trochu movitý, tak bych byl rozhodně kvůli tomuhle ochoten investovat do upgradu PC (a dotáhnout si ho do Prahy ).
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 19th March 2012, 11:02
nasiel si uz hw naroky na PC?
Rainmaker Developer
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 20th March 2012, 02:18
Takovéto informace budou vydány až tak tipuju po 3. nebo 4. traileru ... cca měsíc před vydáním.
Teď čekám v následujícím měsíci druhý trailer (možná později, uvidíme) a snad potom nějaké první informace o enginu, příběhu, atd. R*ři psali na jejich webu, že v následujících měsících začnou uvolňovat informace.
Spartan Admin fóra
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 6th February 2014, 03:07
Pojďme se vrátit k tomuto tématu =P GTA V už si valim (koupil jsem si kvuli tomu PS3) a eddko to jede taky =P Musim říct, že na SA si člověk vzpomene jen chvilkama, jinak je někde uplně jinde, město prostě nemá na dlani, jak to bylo v SA a za boha si nepamatuju mapu =D Orientoval jsem se jen kolem ruskýho kola =D
Petan Admin fóra
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 10th June 2014, 21:18
Kdyby to nekomu uniklo, GTA5 konecne oznameno na PC (a novy konzole...), hell yeah. Vyjde na podzim 2014
Spartan Admin fóra
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 13th June 2014, 01:11
Zejtra odjíždim na festival, tak až se vrátim, tak asi zapnu konzoli a potahám poslední update, nějaký nový auta ^.^ A asi se začnu víc věnovat MP, protože v singlu už toho moc na práci nemám =P
Petan Admin fóra
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 14th June 2014, 18:01
Skoda, ze nejspis nepujde hrat MP mezi platformama ... konzolisti s gamepadama by nejspis dostavali od PC hracu desne na prdel
Jeste jsem zapomel odkaz na trailer PC/nextgen verze:
Spartan Admin fóra
Předmět: Re: Grand Theft Auto 5 17th June 2014, 16:57
Mě by bylo jedno, že dostávám, ani chat by nebyl problém, PS3 by si určitě nechalo napojit wireless klávesnici, ale hold to asi nepujde.. Takže si asi společně nezahrajem =/ Nechce se mě střádat prachy na nový PCčko kvůli hrám, na který stejně skoro nemam čas, proto mě pro zahrání pětky vyhovovalo koupit konzoli.. Notebook by mě to asi moc nerozdejchal..